Generelt

Nej! Der er absolut ingen risiko for at Instagram lukker din profil.

(hvis det var muligt at lukke en profil ved at sende likes og følgere, kunne vi blot sende følgere og likes til profiler vi ikke kan lide, og få dem lukket. Dette er naturligvis ikke muligt.)
Det er kun muligt for vores system at levere dine likes og følgere, hvis din profil er offentlig. Hvis du ønsker at have en privat profil, så sørg for blot, inden du bestiller vores ydelser, at gøre din profil offentlig, og herefter kan du altid gøre den privat igen.
Nej, det er ingen lov i Danmark (eller EU) der gør det ulovligt, hverken at købe eller at sælge Instagram likes eller følgere.
Vores hjemmeside er krypteret, således at din information er i sikre hænder. Vi videregiver ikke din information til nogen tredrepart. Hos os er du altid 100% sikker og 100% anonym.
Bag Instabooster.dk er den danskejet virksomhed Abs Trading Company ApS, som ligeledes står bag andre store danske webshops. Virksomheden har hovedkontor i Haderslev i Sønderjylland, men driver webhops over hele verden. Du skal være velkommen til at komme og besøge os! 🙂
Ja! Vi er sønderjyder, så selvfølgelig er vi villige til at give et godt tilbud! Blot send os en besked i live chatten.

Instagram Autolikes

Autolikes er en månedligt abonnement. Ved køb af autolikes overvåger vores system din profil, og bemærker hvornår du uploader et nyt billede på Instagram.

5 minutter efter du har uploadet dit billede sender vores system dig automatisk det antal likes du har købt.

Du kan vælge mellem pakker fra 50 til 5000 ekstra likes pr. nye billede
Du kan uploade alle de billeder du ønsker. Sørg dog for ikke at uploade 2 billeder LIGE efter hinanden, da dette kan give kludder i vores system.
Dine likes leveres som udgangspunkt 5-10 minutter efter du har postet et billede. Dette gør vi for at få det til at se så naturligt ud så muligt.
Nej, vi variere altid antallet af likes vi giver dig, for at få det til at se mest naturligt ud. Men bare roligt, du får altid mindre end 100 autolikes.
Ja, det skal den.

Instagram Følgere

Ja. De er 100% ægte og aktive, og kommer fra hele verden.
På nuværende tidspunkt tilbyder vi ikke KUN danske følgere.
Som udgangspunkt kommer dine følgere ikke til at forsvinde hvis de er købt hos os. Tjek derfor op med de andre udbydere du har købt hos, om det er følgere du har købt hos dem, der forsvinder.
Hvis dine likes eller følgere ikke er kommet, bedes du først tjekke at din profil er offentlig. Tjek herefter at du har indtastet dit brugernavn er korrekt ved køb.

Er disse ting tjekket, og dine følgere eller likes stadig ikke er kommet bedes du kontakte os på email eller i live chatten. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Instagram Auto Followers

Auto followers er et månedligt abonnement. Du betaler et fast månedtligt beløb, til gengæld for at vi leverer følgere til din Instagram profil 4 gange i ugen til en fast lav pris.
Auto followers er et produkt vi har lavet fordi flere kunder har efterspurgt det. Med auto followers kommer følgerne på en naturlig måde, uden at det vækker mistanke hos andre.
Ja det er korrekt. Du betaler en gang i måneden, og du betaler altid forud. Hver gang du betaler, får du 1 måned hvor vi leverer følgere til din profil 4 gange.
Vi leverer dine følgere en gang om ugen, frem for at levere dem allesammen på en gang. Hvis du bestiller en onsdag, leveres dine følgere hver onsdag, på et vilkårligt tidspunkt.
Følgerne leveres hver uge, på den dag du har bestilt. Dvs. at hvis du bestiller en onsdag, modtager du dine følgere hver onsdag.


SVG

Kunne du ikke finde svar?

Så send os en email. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage.

Gå til Kontakt Os
SVG

Har du et spørgsmål?

Har du et spørgsmål, hvad angår vores produkter? Så send os en besked i live chatten.

Åben Live Chat